Nokia N9 on ”lankku”

Nokia Vietnam on paljastanut Nokian huomiseksi luvatun ”markkinoita järisyttävän” uutuusjulkistuksen. Vietnamista on karannut julkisuuteen banneri, joka kertoo uudesta Meego-käyttöjärjestelmään perustuvasta ja koodinimellä Lankku tunnetusta N9-puhelimesta.

Fonearena-palstan bloggaaja Varun Krish on kopioinut oheisen kuvakaappauksen vietnaminkielisestä bannerista ja sen lähdekoodista.

Bannerissa  sanotaan, että ”Nokia esittelee ainutlaatuisen huipputuotteen 21 kesäkuuta 2011. Pysykää mukana.” Lähdekoodista käy ilmi, että kyseessä on N9 – Lannku eli ilmeisesti koodissa on kirjoitusvirhe ja siinä pitäisi lukea Lankku.

Nokia on huomenna mukana CommunicAsia-tapahtumassa Singaporessa, missä toimitusjohtaja Stephen Elopin on kerrottu esiintyvän. Kovin suurta odotusarvoa julkistukseen ei ainakaan liity, sillä Nokian kurssi hätyytteli tänään jo neljän euron rajaa 4,30 prosentin laskussa.