Lumia voi onnistua USA:ssa

Nokian uudet Lumia-mallit eivät ole asiakkaita vielä suuresti villinneet, mutta huomioarvossa ne lyövät nyt kilpailijansa. Lumian halpamalli 710 sai myönteiset arviot Wall Street Journalin usein kriittiseltä Walt Mossbergilta.

Nokia on harvoin nähty puhelin Walt Mossbergin käsissä. Pelkästään pääsy arvioitavaksi on Lumialle tärkeä askel Yhdysvaltain markkinoilla. Lumia 710 on suunnattu niille amerikkalaisille, jotka harkitsevat ensimmäisen älypuhelimensa ostoa, mutta joilla ei ole varaa kalliimman hintaluokan laitteisiin.

Lumia 710 on halpaakin halvempi. T-Mobilen liittymän kanssa se maksaa yhden sentin.

Lumia 710 on todella halpa. Sitä saa 50 dollarilla tai jopa ilmaiseksi, jos ottaa T-Mobilen liittymän Wal-Martista tai Costcosta. Mossbergin mielestä Nokia on tehnyt hyvän ja luotettavan Windows-puhelimen, joka omassa luokassaan täyttää monen käyttäjän vaatimukset.

Aggressiivinen hinnoittelu tuottaa todennäköisesti tulosta ja saa älypuhelinten ensikertalaiset liikkeelle. Jos Nokia onnistuu tarraamaan uuteen sukupolveen kiinni, paluu Yhdysvaltain koville älypuhelinmarkkinoille on tosiasia.

Suomalaiset ainakin uskovat Nokian menestykseen. Yhtiön on nyt todellinen kansanosake, omistajia on yli 215 000. Lue lisää tästä.