Tuoretta euro-oppia kaikille

Posti toi paketin. Siinä oli painotuore oppikirjamme Jokaisen Eurooppa. Kirja sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää, mitä EU ja eurokriisi tarkoittavat.

Jokaisen Eurooppa tarjoaa ajankohtaista tietoa EU:n ja eurokriisin taustoista.
Jokaisen Eurooppa tarjoaa ajankohtaista tietoa EU:n ja eurokriisin taustoista.

Jokaisen Eurooppa on tarkoitettu lukiolaisille yhteiskuntaopin oppikirjaksi Eurooppalaisuus ja Euroopan unioni -kurssille, mutta siitä on varmasti hyötyä kaikille, joita maanosamme meno kummastuttaa. Syksyllä alkaa eurokriisin seuraava vaihe, kun Saksan liittopäivävaalit on käyty syyskuun lopulla. Sitä ennen on hyödyllistä kerrata, miten tähän on tultu.

Painetun oppikirjan tekeminen nopeasti muuttuvassa ympäristössä on vaikeaa, mutta historia ei muutu, korkeintaan tulkinnat vaihtelevat. Oppikirjan tueksi tuotetaan sähköinen aineisto, jota päivitetään säännöllisesti. Näin opetuksen sisältö ei pääse vanhenemaan.

Kiitokset Juhana Aunesluomalle, Titta Putus-Hilasvuorelle ja Jouni Similälle sekä koko Sanoma Pron osaavalle joukkueelle hyvästä yhteistyöstä. Toivotaan, että kirja kuluu muidenkin kuin opettajien ja oppilaiden käsissä.

Tutustu kirjaan tästä!